Sociale Më shumë

41 gjimnazistë marrin diplomën “Luča”

Prej tvteuta15:38, 17 Qershor 2016

Në gjimnazin publik “Vëllazërim Bashkim” u bë ndarja e diplomave  “Lluça”.  Këtë vit për suksesin shembullorë dhe të shkëlqyeshëm gjatë shkollimit të tyre në ciklin e shkollës fillore dhe të gjimanzit u shpërblyen plotë 41 nxënës. Ndarjen e diplomave e beri drejtori i shkollës Hysein Katana dhe zëvëndësdrejtoresha Majlinda Duraku.

Me dilomen “Llucç njç”  e cila shkoj për nxënësit të cilët kanë pasur sukses shembullorë gjatë fillores dhe gjimnazit u  shpërblyen 15 nxënës.

Arlinda Osmanoviq

Tamara Kuzman

Katarina Çarmak

Defrim Tela

Vanja Miqkoviq

Masha Nishaviq

Rialda Resulbegoviq

Florin Gorana

Atllanta Haxhibeti

Sofija Kastratoviq

Robert Elezoviq

Marko Luliq

Ilija Jankoviq

Ivona Jovanoviq

Rrona Duraku

Ndërsa 26 nxënës të tjerë u shpërblyen me diplomen “Lluça dy” e cila shkoj për nxënësit të cilët kanë pasur sukses të shkëlqyeshëm gjatë fillores dhe gjimnazit .

Haris Sarvan

Maja Kasalica

Irma Jukoviq

Arian Marini

Alldina Zhugjeloviq

Ardijana Moliq

Hamid Durakoviq

Valbona Mujeqiz

Mark Hota

Aleksandra Janinoviq

Fatbardh Gruda

Armend Kraja

Fahrije Hasiq

Fjolla Brisku

Blerta Gorana

Elida Maniq

Renata Rudoviq

Edona Cobaj

Danillo Vukçeviq

Filip Gjakonoviq

Raimonda Maxhuriq

Allmira Suloviq

Arta Muçaj

Edona Çapriq

Hakile Resulbegu

Nxënësja më e mirë e shkollës u shpall Edona Çapriq, e cila për Televizionin Teuta shprehet se është shumë e kënaqur me suksesin e arritur, ky shpërblim do të jet edhe një shtysë për realizimin e aspiratave të saja në të ardhmen.

Nxënësit e tjerë të  shpërblyer me diplomen Lluça gjithashtu shprehen të kënqur me suksesin e tyre, mesazhi i tyre për gjeneratat e reja është që ti perkushtohen mësimit.

Drejtori i kësaj shkolle Hysein Katan perms Televizionit Teuta i uron të gjithë maturantët për punën dhe suksesin e tyre, duke ju dëshiruar suksese edhe në studimet e tyre në ciklin e lart.

Edhe Televizioni Teuta uron të gjithë maturantët që të arrijnë suksese në drejtimin që ato të zgjedhin.

  • 1

    Radio