Sociale Më shumë

3rd D’OLCINIUM INTERNATIONAL FESTIVAL

Prej tvteuta11:51, 23 Shtator 2016

Organizata Turistike e Ulqinit ne bashkëpunim me Komunën, dhe afaristët e Ulqinit për herë të tretë do të organizoj manifestimin D’olcinium International Festival që do të mbahet prej 23 deri me 25 shtator 2016.

Me këtë manifestim Organizata do të mbyllë zyrtarisht sezonin turistik veror 2016 dhe njëkohësisht do të filloje me promovimin e ofertës turistike për vitin e ardhshëm.

Qellimi i këtij manifestimi është edhe prezentimi i vlerave kulturore dhe folklorike te Ulqinit dhe rajonit ne një vend.

Manifestimi do të filloj me 23 shtator ku do behet pritja e mysafireve dhe akomodimi i tyre. Me date 24 shtator do të ketë program artistik per te gjithe te pranishmit dhe  do të vazhdoj me defilen e grupeve folklorike në ora 18.00h nga Plazha e vogel deri në Qendër për kulture ku edhe do te mbahet koncerti me fillim ne ora 19.00h.

Nata finale e koncertit folklorik do të mbahet me 25 shtator poashtu në Qendër për kulturë me fillim ne ora 19.00h ku pas koncertit do kemi nje koktej per te gjithe pjesemarresit dhe perfaqsuesit e mediave. Kokteji do filloj ne ora 21:30 ne Hotelin Mediteran.

  • 1

    Radio