Sociale Më shumë

Prej tvteuta23:22, 9 Shkurt 2016

Kryetari i Klubit te Forces Arian Murati nepermes te profilit te tij ne FB ka ftuar Kryetarin e komunes dhe te gjithe biznesmenet qe te perkrahin sportin dhe talentet e Ulqinit.Ai e pergezon ne vecanti KF Otrant te cilet ne pjesen e pare te sezonit dolen te paret.
“Sporti ështe traditë që kultivohet me të madhe ne komunën e Ulqinit.
Të rinjte e Ulqinit janë dashamir të mëdhenj te Sportit.
Padyshim renditjes prioritare te klubeve sportive i prinë klubi i Fubollit Otrant.
Ne perfundim te pjeses se parë te sezonit ,ato renditen te parët,andaj do të duhet një vlerësim për punën e tyre.
Duke e ditur që financimi i Klubit nga Komuna e Ulqinit ishte 0,00 eur per vitin 2015, edhe pse rezultatet ishin fantastike,i bëj thirje Kryetarit te Komunës që te bëjë pagesën e mjeteve per Klubin e Futbollit Otrant -zotri Kryetar boll e keni financuar sportin e Podgorices !!!-shprehet Murati.

  • 1

    Radio