Sociale Më shumë

Shpërthen kanalizimi në shtëpi private në Totosh

Prej tvteuta15:55, 6 Janar 2016

Në shtëpinë e familjes së Asllan Gurzakoviq në lagjen Totosh ka shpërthyer kanalizimi  brenda ambjenteve të shtëpisë, konkretisht në banjon e saj.

Gurzakoviq për Televizionin Teuta tha se ai është drejtuar pranë Komunës së Ulqinit dhe pranë ndermarries komunale por përgjigja e tyre ishte se nuk kanë shofere dhe puntore që ti arrijnë në ndihmë. Ky absurditet nuk është hera e parë që ndodhë, shtoi Gurzakoviq, pasi shpërthimi i kanalizimit mbrenda ambjentit të shtepisë vjen si pasojë e mbylljes së kanaleve të qytetit.

  • 1

    Radio