Politikë Më shumë

Gjukanoviq në Francë

Prej tvteuta11:21, 9 Dhjetor 2014

Kryeministri i Malit të Zi Millo Gjukanoviq me ftesë të kryetarit të Republikës së Francës, Fransua Olanda, fillon sot vizitën treditore zyrtare në Republiken e Francës. Ai do të takohet me zyrtaret me të larte të vendit dhe do të bisedoje mbi avansimin e mardhënieve dypalëshe, perparimin e realizuar të Malit të Zi dhe përkrahjes së mëtejm të Parisit drejt qëllimeve Europiane dhe Euroatlantike si dhe mbi mundësine e pranisë më të madhe të turistëve françez dhe avansimin e bashkëpunimit ekonomik në fusha të ndryshme.

 

  • 1

    Radio