Sociale Më shumë

Me 15 shtator behet nisja ne HAXH

Prej tvteuta00:26, 7 Shtator 2015

Kryeimami I Ulqinit, Mr. Ali Bardhi ekskluzivisht për Televiyionin Teuta deklaroi se,sivjet nga Ulqini,në haxh udhëtojnë 21 kandidatë.Grupi I sivjetmë dallon nga ata të mëparshmit se nuk janë të një grupmoshe as të një gjinie. “Në mesin e haxhinjve të ardhshëm ka edhe femra, si dhe meshkuj të ri.Kjo ndodh për here të pare, sepse, rëndom haxhinjtë nga Ulqini kanë qenë të një moshe të pjekur që kanë udhëtuar në haxh.Më datën 15 të këtij muaji solemnisht do të përcillen nga Stacioni I autobusëve në Ulqin ,të cilët udhëtojnë për Tiranë edhe prej aty vazhdojnë udhëtimin e gjatë”,- shprehet kryeimami Bardhi.

  • 1

    Radio