Sociale Më shumë

10 vite burgim për trafikuesit e drogës

Prej tvteuta09:54, 6 Korrik 2016

Armin Kasapoviq, Hamz Markasheviq dhe Andrija Karagjinoviq janë dënuar gjithsej me dhjetë vite burgim për shkak të kontrabandës së 98 kilogram të drogës marihuana.

Ky vendim i Gjykatës së Lartë u vërtetua para dy ditëve dhe nga Gjykata e Apelit. Kasapoviq është dënuar me katër vite burg, ndërsa Markasheviq dhe Karagjinoviq fituan nga tre vite heqje lirie. Në arsyetimin e vendimit thuhet se Kasapoviq në fund të vitit 2012 dhe fillim të vitit 2013 ka ndërmjetësuar në shitblerjen e marihuanës në mes shtetasit të Bosnjes Srgjan Antunoviq si blerës dhe shtetasit shqiptar Mani Narda si shitës. Markasheviq dhe Karagjinoviq janë cilësuar si pjestarë të zinxhirit kontrabandues.

  • 1

    Radio