Aktuale Më shumë

10 mijë euro në muaj për profesionistët e lirë dhe konsulentët

Prej tvteuta11:05, 14 Nëntor 2021

Aktualisht janë 32 vende të paplotësuara në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik. Ministria e Zhvillimit Ekonomik, në bazë të Rregullores për organizimin dhe sistematizimin e brendshëm, parasheh 220 përmbarues.

Shpenzimet mujore të Departamentit të Qeverisë të udhëhequr nga Jakov Milatoviq në bazë të kontratave të punës dhe kontratave të këshillimit të ekspertëve arrijnë në 10.000 euro.

Pobjeda për momentin nuk ka marrë përgjigje nga Ministria e Financave dhe Mirëqenies Sociale për pyetjet se sa përmbarues në atë ministri për momentin.

“Aktualisht në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik janë 188 përmbarues, duke përfshirë ministrin, dy sekretarët e shtetit, sekretarin e ministrisë dhe ud. Drejtorët e Përgjithshëm të Drejtorisë. Jo të gjitha vendet e lira janë plotësuar sipas Rregullores për organizimin dhe sistematizimin e brendshëm, por janë plotësuar të gjitha vendet e lira të parapara për drejtorë të drejtorive”, tha Pobjeda nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik.

  • 1

    Radio