Kulturë Më shumë

DHURATE FEMIJEVE ME AFTESI TE KUFIZUARA, NGA GRUPA TEATRALE E SHFAQJES „SERVANTESI DHE DULCINEA“

Prej tvteuta00:16, 5 Janar 2015

Grupi teatral i shfaqes Servantesi dhe Dulcinea dhane dhuraten e tyre per vitin e ri , per femijet me aftesi te kufizuara. Shfaqa ne verzionin e shkurtuar te drames u dha ne qendren ditore Sirena, tek E drejta per jete , dhe ne Katerkoll tek  Ylber shprese.

Regjizori i drames Munib Abazi tha se ishte kjo  menyre qe grupi teatral te jepte kontributin e vete per festen e viti te ri, duke ju dhuruar ketyre femijeve ate qe me se shumti kane nevoje, te qeshurat dhe argetimin, dhe me shpresen qe se shpejti do te kemi nje teater ne Ulqin ku te gjithe femijet pa dallim te jene pjese e saja.

Drejtori i qendres Ditore Bilal Alaj e vlersoj kete gjest si nje der dhuratat me te bukura qe femijet moren kete fundvit, duke thene dhe duke u bere apel te gjithve se femijet nuk kane nevoje per meshire , ate e kane nga Zoti , por kane nevoje per argetim dhe te perfshihen te barabart ne shoqeri.

  • 1

    Radio