Politikë Më shumë

UROJNË DITËN E PAVARËSISË

Prej tvteuta10:49, 21 Maj 2015

Me  rastin e 21 Majit – Ditës  së Pavarësisë së Malit   të Zi , urim  të  gjithë  qytetarëve   të Komunës së Ulqinit   I kanë dërguar Kryetari I Komunës  Fatmir Gjeka dhe  Kryetari   I Kuvendit  Fuad Haxhibeti

Në urim ndër të  tjera thuhet  se pas  nëntë  viteve  nga  Pavarësia

Mali I Zi është  shoqëri  stabile  e cila  ecën drejtë integrimeve euroatlantike.

Ulqini  thuhet  me tej në urim , me pasuritë  e shumta që disponon   dhe  begatitë  kulturore përherë do ti kontribuojë  prosperitetit  të   komunës dhe Malit te  Zi.

  • 1

    Radio