Sociale Më shumë

Tejkalohet shuma e paraparë

Prej tvteuta11:03, 30 Prill 2015

Portali  Lajm.me  raporton se reprezentacionet e zyrtarëve të Komunës së Ulqinit  gjithmonë kanë qenë cështje interesante për taksapaguesit. Sidomas ka pasur një interesim në ngritje që prej lajmit se Kabineti i Kryetarit Gjeka, në vitin 2014, ka shpenzuar 10.000 euro vetëm në pizzerinë “Amore”.Në rrjete sociale u diskutua bile edhe numri i pizza-ve dhe kalorive që është konsumuar për këtë shumë.Në fakt, kjo shifër mjaft e madhe është më tepër se 50% e shumës së paraparë me buxhet për reprezentacionet e Kabinetit për vitin 2014.

  • 1

    Radio