Sociale Më shumë

Rrahje masive

Prej tvteuta15:16, 13 Shkurt 2015

Në parlamentin jug afrikan gjatë fjalimit të kryetarit Gjejkob Zuma mbi gjendjen e kombit ka shpërthyer konflikti i përgjithshëm dhe rrahja masive kur pjestarët e sigurisë janë ftuar që të nxjerrin nga salla deputetët e opozitës të cilët kryetarin e kanë akuzuar për korrupsion. Zuma deri sa ka folur mbi gjendjen e kombit disa nga deputetet opozitar janë ngritur dhe kanë protestuar për shkak siç kanë thënë kryetari nuk ka dhënë sqarime për çka janë shpenzuar në ndërtimin e rezidencës se ti private mbi 20 milion dollarë të mjeteve financiare shtetërore, kanë njoftuar agjensitë e huaja të lajmeve.

  • 1

    Radio