Kulturë Më shumë

PROGRAM I ZGJERUAR SHQIP

Prej tvteuta11:05, 12 Shtator 2015

Zgjerimi i hapësirës informative në mediat publike në Malin e Zi, gjithherë është lajm i mirë, sidomos për dëgjuesit shqiptarë. Këto ditë Radioja e Malit të Zi, ka zgjeruar programin në gjuhën shqipe, i cili realizohet përmes emisioneve të rregullta informative ditore dhe emisionin informativ – muzikor “Në fund të javës”, edhe rregullisht emetohet të shtunave. Ky emision realizohet me minutazh, pothuajse, të dyfishuar, 55 minuta, në vend të 30 minutave sa ishte në të kaluarën,shkruan redaktori në këtë emision Gjokë Dukaj.

  • 1

    Radio