AKTUELNO Više

Popović: Razumijemo nervozu zbog izvjesnog poraza, ali ne uništavajte zbog toga imovinu građana

Prej tvteuta11:21 24 Mart 2022

Uzalud pokušavate da opravdate vandalsko i uličarsko ponašanje vašeg kandidata za odbornika. Asfalt je urađen po svim propisanim standardima i procedurama. U to ste mogli da se uvjerite i na neki drugi način, a ne čupanjem svježeg asfalta. To niko normalan ne može da opravda, i zabrinjavajuće je to što vam je uništavanje infrastrukture dio predizbornog marketinga.

Možda bi vam više odgovaralo da je firma Marka Bata Carevića asfaltirala po Ulcinju, vidjeli smo nedavno kakve srdačne odnose ima vaš lider sa predsjednikom Opštine Budva koji je poznat po asfaltu.

A vama smo zahvalni na besplatnoj reklami, jer je vaša priča najbolji dokaz da se u Ulcinju radi, što je najvažnije građanima i oni će o tome da sude.

Veoma je nesuvislo da o kvalitetu govori URA. Da im je stalo do kvaliteta ne bi se jedan od apostolskih “eksperata” bavio revanšizmom i smjenjivao direktore koji su radili sve po zakonu. Višemilionsku štetu koju su prouzrokovali ovakvim odlukama na kraju će plaćati građani iz svog džepa, a za te pare se moglo završiti pitanje svih ulica u Ulcinju.

Imali ste skoro dvije godine u Vladi da pokažete šta znate, pokrenete neki razvojni projekat, nešto izgradite. Osim što ste zajedno sa vašim partnerima razgrađivali i uništavali temelje države, ne sjećamo se nekog vašeg građevinskog učinka. Poznat je odnos Vlade prema Podgorici i ostalim gradovima u kojima nijesu platili ni ugovorene i počete radove, a kamoli počeli nešto novo. Čuvena rečenica “spržena zemlja” poslije vaše “ekspertize” je dobila pravo značenje.

Razumijemo da ste pod velikim pritiskom da ne smijete da izgubite u rodnom gradu vašeg šefa, ali prvo – ne bi vam to bio prvi put, a drugo – nađite neki drugi način ispoljavanja nervoze i nezadovoljstva, što je pred vas postavljen nemogući zadatak. Asfalt vam svakako nije kriv za izvjestan poraz koji vas čeka u nedjelju.

Mr Ivana Popović, kandidatkinja za odbornicu sa liste “Da, za Ulcinj i Crnu Goru”

  • 1

    Radio