Sociale Më shumë

Pasuri shtetërore

Prej tvteuta13:42, 15 Janar 2015

Prokuroria speciale me ne krye Gjorgjina Ivanoviq ka filluar hetimin e shoqates Auto Moto Ulqin , e cila aktualisht disponon pasurin qe kap shumen mbi 2 milion euro , merr vesht e perditeshmja Dnevne Novine. Ne pyetje eshte objekti ne hyrje te Ulqinit, dhe ne afersi te shkolles se mesme me nje siperfaqe prej 1159 metra katror dhe me truallin prej 3381 meter katror , qe ne te vertete eshte pasuri e patundeshme shtetrore. Prokuroria ne periudhen e ardheshme do ta vertetoj se kush nga kjo shoqat ne menyre te jashtligjeshme ka te hujesuar token shteterore.

  • 1

    Radio