Sociale Më shumë

Pak nxënës filloristë

Prej tvteuta16:40, 16 Prill 2015

Për vitin e ardhshëm shkollor, në  klasën e parë  në shkollat  e Krajës, duke përfshirë edhe atë amë, “Gjergj Kastrioti- Skënderbeu” , janë regjistruar  vetëm 14  filloristë.Aktualisht, mësimet i ndjekin 117 nxënës,por,ky numër nuk është i sigurtë se  shpopullimi i katundeve të Krajës është shumë aktivë, edhe numri i nxënësve të zvoglohet dukshëm, siç ka ndodhur  viteve të kaluara, na thotë drejtori i  kësaj shkolle Beqir Berjasheviq.Ai përmend se mund të rrezikohen  paralelelet e shpërndara fizike, si në Skje dhe në Ftjan.

  • 1

    Radio