Kulturë Më shumë

Në fillim të verës

Prej tvteuta11:51, 29 Korrik 2015

Manifestimi gjithëpopullor “Në fillim të Verës” është zhvilluar edhe sivjet në Krajë duke ndjekur traditën tashme 23 vjecare. Mbremja nisi me programin kulturor ku mes të tjerash përshëndeten kryetari I komunës së Tivarit Zoran Serzentiq, kryetari I këshillit organizues Ismail Doda si dhe Mehmet Bardhi. Me një pjesmarrje të gjërë të kranjanëve e jo vetëm që patën mundësi të ndiqnin këngë, humor valle të artistëve nga Shkodra, Ana e Malit, Kraja etj .Nuk mungoj kuzhina tradicionale e Krajës dhe festa kranjane që vazhdoj deri në orët e para të mëngjesit.

  • 1

    Radio