Politikë Më shumë

Marëdhënie të shkëlqyera

Prej tvteuta11:36, 19 Shkurt 2015

Mali i Zi dhe Shqipëria kanë marrëdhënie të shkëlqyera dhe duhet edhe më tej të zhvillohen ka porositur shefi i diplomacisë malazeze Igor Llukshiq në takimin që ka pasur me ambasadorin e posaemëruar të Shqipërisë Ernal Filo. Filo ka shprehur kënaqesinë e raportëve të deritashme midis Shqipërisë dhe Malit të Zi, duke potencuar se gjatë mandatit të tij do të kontribojë në avancimin e marrëdhënieve dypalëshe. Filo ka theksuar se egzistonë baza e mirë e përforcimit të mëtejme të marrëdhënieve reciproke që përforcojnë qëllimet e përbashkëta në aspektin e integrimeve europiane.

  • 1

    Radio