Ekonomi Më shumë

KRIPORJA MONUMENT I NATYRËS

Prej tvteuta10:15, 24 Gusht 2015

Kryetari i Kuvendit të Ulqinit Mr. Fuad Haxhibeti, citohet të ketë deklaruar se në shtator do të mbahet mbledhje e jashtëzakonshme.Ai ka shtuar se në qendër të vemendjes së këshilltarëve do të jetë çështja e Kripores, duke paralajmëruar se do të miratohet vendimi I shpalljes së kësaj fabrike Monument i natyrës.

Cili do të jetë efekti I këtij statusi të Kripores,duke e ditur se sot udhëheqja e falimentimit të Krimpres dhe Parqet nacionale do të nënshkruajnë memorandum mbi qiramarrjen e kësaj ndërmarrjeje.

  • 1

    Radio