Sporti Më shumë

Karaxhic: Garanci për sigurinë

Prej tvteuta12:52, 8 Tetor 2015

Presidenti i federatës Serbe të futbollit, Tomisllav Karaxhiç thekson faktin e sigurisë dhe se gjithçka do të shkojë normalisht në këtë ndeshje. “Kemi marrë garanci për sigurinë.  Nuk shoh arsye që shqiptarët të rrezikojnë rastin për Europianin”,  tha presidenti i federatës serbe të futbollit. Përfaqësuesja Serbe nuk ka zhvilluar asnjë seancë stërvitore në Tiranë, madje do të qëndrojë e izoluar në hotel për t’u nisur rreth orës 17:30 drejt Elbasanit, për të ndaluar menjëherë në “Elbasan Arena” rreth dy orë përpara ndeshjes.

  • 1

    Radio