Politikë Më shumë

Investime te deshtuara

Prej admin13:07, 13 Nëntor 2014

Paralajmërimet me nje pompozitet te madh mbi ardhjen e investuesve per te ndertuar hotelin ne suke , ish lokacioni i hotelit jaran , tashme kane rene ne uje; ose shikimet e qytetareve nuk jane transparent ne masen e duhur dhe ne fakt nuk informohet opinioni mbi drejtimet e negociatave. A do te deshtoje edhe nje premtim rreth ndertimit te hotelit ekskluziv , me qe kryetari i komunes se Ulqinit Fatmir Gjeka ka thene se duhet pritur. A do te beje fjalet vepra kryetari Gjeka se shpejti do ta dije opinioni qe pret me padurim.

 

 

 

  • 1

    Radio