Kulturë Më shumë

“Heshtja që Vërret”

Prej tvteuta12:59, 11 Tetor 2015

Të mërkuren promovimi i përmbledhjes me poezi të autorit Dr.Argëzon Sulejmani ” “Heshtja që Vërret”
Me 14 tetor në Bibliotekën e qytetit në Ulqin në ora 17-të do të bëhet përurimi i përmbledhjes me poezi “Heshtja që Vërret “të autorit Argëzon Sulejmani.
Promovimi organizohet nga Qendra për Kulturë,Biblioteka e qytetit,dhe libraria”Arti”,ndërsa u sopnzorua nga Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave në Mal të Zi.
Është ky libri i parë i mjekut të ri Argëzon Sulejmani

  • 1

    Radio