Aktuale Më shumë

Garat e shahut në hotel “Dajti”

Prej tvteuta11:49, 13 Qershor 2016

Në hapsirat e hotel “Dajti” këtë të diele u organizuan garat në sportin e shahut,në mes të lojtarëve nga Ulqini dhe mysafirëve nga qyteti ië Shkodrës.

Organizatorët shpresojnë që këto gara të kthehen në traditë, duke marrë parasysh faktin që nuk është hera e parë të organizohen në qyetin tonë.

Se shpejti,klubi i shahut nga Shkodra do të mikpresë , klubin e Shahut të qytetit të Ulqinit për të vazhduar me lojrat miqësore në mes këtyre dy klubeve.

  • 1

    Radio