LOKALNI IZBORI ULCINJ 2022 Više

Filipović: „Preduzećemo sve aktivnosti da glasanje protekne u najboljem redu“

Prej tvteuta14:24 5 April 2022

Predsjednik Opštinske izborne komisije Ulcinj Vladimir Filipović za TV Teuta kazao je da je u toku današnjeg dana održana i obuka biračkog odbora od strane Državne izborne komisije, kako bi sjutrašnje glasanje proteklo bez novih neregularnosti.

„ Pravo glasa na biračkom mjestu broj 5 ima 772 birača i preduzeće se sve aktivnosti da sve u najboljem redu i Opštinska izborna komisija tokom cijelog dana biće dostupna biračkom odboru i u slučaju eventualno prijavljenih nepravilnosti izaćiće na licu mjesta. U toku je obuka biračkog odbora od strane službenika Državne izborne komisije i potrudićemo se da sve protekne u najboljem redu“, poručio je Filipović.

Nakon zatvaranja glasačkog mjesta broj 5, konačan ishod glasanja mogao bi najkasnije biti poznat do subote, kada ističe zakonski rok za podnošenje eventualnih primjedbi na regularnost glasanja.

Filipović apeluje na javnost da doprinesu  demokratskom izbornom procesu, te da o svakoj neregularnosti mogu obavijestiti Opštinsku izbornu komisiju kao i članove odbora.

  • 1

    Radio