SliderMN Više

Do kraja godine važne skupštinske odluke, poziv opoziciji da se vrati u Skupštinu

Prej tvteuta09:10 14 Oktobar 2022

Saopštenje SO ULCINJ

Dana 13.10.2022 godine, sa početkom u 11:00 časova sazvana i održana je Prva sjednica drugog redovnog zasijedanja Skupštine Opštine Ulcinj.

Predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj Ardijan Mavrić sazvao je sjednicu po kratkom i hitnom postupku na osnovu člana 69 Poslovnika o radu Skupštine Opštine Ulcinj, te obrazložio da je ona sazvana iz razloga potrebe da se usvoje akti, potrebni za punopravno funkcionisanje javnih službi i ustanova.

sa jučerašnje sjednice

Na sjednici usvojen je Program rada Skupštine Opštine za četvrti kvartal za 2022. godinu, kojim je predviđeno da do kraja godine budu razmotrena 25 materijala, među kojima kao najznačajniji: Institucionalna reorganizacija JU Centar za Kulturu, Odluka o osnivanju DOO Park Prirode Ulcinjske Solana, Odluka o budžetu opštine Ulcinj za 2023. godinu, i Strateški Plan razvoja opštine Ulcinj za period 2022-2028. godine.

Istom prilikom predsjednik je pozvao opozicione odbornike koji ne učestvuju, tj. bojkotuju sjednice Skupštine, da ubuduće učestvuju, gdje svojim učešćem, radom i djelovanjem na konstruktivan način nude alternative, kako bi unaprijedili politike i odluke koje se usvajaju u lokalnom parlamentu.

Sjednica je završena u 13:00 časova.

Služba Skupštine Opštine Ulcinj

  • 1

    Radio