SliderMN Više

Đukanović čestitao Dan Opštine Ulcinj

Prej tvteuta12:52 1 April 2022

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana Opštine Ulcinj, predsjedniku Aleksandru Daboviću, predsjedniku Skupštine Opštine Hadži Sulejmaniju, odbornicima i svim građanima Ulcinja uz najbolje želje za dalje uspjehe.

„Ulcinj je jedan od crnogorskih simbola multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog suživota, jedne od osnovnih neprolaznih vrijednosti po kojima je naša zemlja prepoznatljiva u regionu i u širem evropskom okruženju. Na takvim čvrstim tradicionalnim temeljima danas gradimo modernu Crnu Goru, koja je članica NATO, zemlja kandidat u poodmaklim pregovorima za članstvo u EU, pouzdan susjed i važan faktor regionalne stabilnosti. Ulcinj sa svojim ljudima ima u tim procesima svoje posebno mjesto i ulogu“, navodi se u čestici Đukanovića.

„Vjerujem da će nova lokalna uprava nakon nedavnih izbora znati da iskoristi dosadašnja dobra iskustva, i da trasira pravce za dalji siguran napredak i bolje korišćenje ogromnih prirodnih i ljudskih resursa kojima Ulcinj raspolaže, na dobro svih njegovih građana i naše zajedničke kuće Crne Gore. Vjerujem da će i nova vlada na toj liniji pružiti snažnu podršku lokalnoj upravi,“ zaključuje se u čestitci.

  • 1

    Radio