Sociale Më shumë

DITËT E RRJEDHËS SË DRINIT

Prej tvteuta12:02, 18 Maj 2015

Organizata joqeveritare Grin houm ka shënuar ditët e rrjedhës së Drinit nëpërmjet fushimit edukativ , i cili është mbajtur  gjatë fundjavës së kaluar në lumin Buna dhe ishullin Ada. Në këtë aktivitet është thënë se rrjedha e zgjeruar e  lumit Drin, me një pasuri  të posaçme biodiverzitetit dhe vendpushim i florës dhe faunës.

Në këtë fushim kanë marrë pjesë  përfaqësuesit e Komunës  së Ulqinit, studentë të biologjisë, përfaqësues të organizatave joqeveritare nga Shqipëria,Kosova, Maqedonia, Greqia dhe Mali I Zi.

  • 1

    Radio