SliderMN Više

Demokrate Ulcinj: Izabrano novo rukovodstvo

Prej tvteuta12:29 26 Jul 2022

Demokrate Ulcinja su na Konstitutivnoj sjednici Opštinskog odbora izabrale novo rukovodstvo, koje će, kako su istakli, “biti predvodnik razvoja i oporavka grada sa najljepšim plažama u Evropi”, prenosi portal RTCG.

Izbor rukovodstva uslijedio je nakon održavanja II izborne konvencije, gdje je uz prisustvo velikog broja delegata i gostiju izabran drugi saziv Opštinskog odbora.

Kako su saopštili, za potpredsjednike su izabrani Srđan Jovanović, Milica Radulović i Jovan Nikolić.

Na Konstitutivnoj sjednici izabrana je i sekretarka Opštinskog odbora Demokrata Ulcinj, Kristina Filipović, kao i Izvršni odbor koji broji devet članova: Nikola Rolović, Danilo Perić, Vera Marđonović, Bojan Ćetković, Milica Radulović, Srđan Stojanović, Jovan Nikolić, Milan Lazarević i Žarko Ojdanić.

„Sjajni izborni rezultat u Ulcinju koji se ogleda u rastu Demokratske Crne Gore od preko 170 osto predstavlja najbolju potvrdu da građane vodimo pravim putem pomirenja, pobjeda i mira, uz zalaganje za prave vrijednosti, evropske i evroatlantske. Građani su to umjeli da prepoznaju o čemu svjedoči najboji rezultat Demokrata do sada ostvaren u Ulcinju“, ocijenili su iz ove partije.

  • 1

    Radio