SliderMN Više

Demokrate predale listu u Ulcinju, nosilac Bojan Ćetković

Prej tvteuta18:19 1 Mart 2022

Demokratska Crna Gora predala je danas listu za učešće na lokalnim izborima u Ulcinju 27. marta. Nosilac liste je Bojan Ćetković, koji je nakon predaje izborne liste i potpisa Opštinskoj izbornoj komisiji Ulcinj kazao da je lista pod sloganom „Ustani, odbrani, pobijedi“ sačinjena od časnih Ulcinjana, te ističe da je na listi polovina žena.

“ Dragi sugrađani, niti jedan član ni funkcioner Demokrata nikada nije niti će izdati, tako da Vaš glas nama je siguran glas. Samim tim, dragi moji Ulcinjani, ustanite da zajedno da pobijedimo i da zajedno kažemo „ne“ izdaji“, poručio je Ćetković.

On je za Televiziju Teuta kazao je da smatra da će nakon 27. marta uslijediti promjene, te i da Ulcinj ne smije više da bude najnerazvijenija opština na crnogorskom primorju.

„Imamo široko biračko tijelo, i vjerujem da će biti jako povoljan izborni rezultat na ovim izborima. Bavićemo se lokalnim problemima, i čast mi je što ovu listu koju ja predstavljam čine mladi i časni ljudi“, poručio je Ćetković.

Poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore Danilo Šaranović ocijenio je za Televiiju Teuta da je Ulcinj devastiran i da sa njegovim prirodnim resursima i bogatstvom ne smije više biti najnerazvijenija opština na crnogorskom primorju.

“ Ulcinj je sa svojim ovakvim prirodnim resursima, ne samo najnerazvijenija opština na crnogorskom primorju, već jedna od najnerazvijenijih u cijeloj Crnoj Gori. Ako imamo  ovakva bogatstva na ulcinjskoj rivijeri, ovakav socijalni privredi i ekonomski status građana Ulcinja i lokalne privrede, to dovoljno govori koliko se neodgovorno upravljalo sa nivoa dosadašnje gradske uprave“, poručio je između ostalog Šaranović.

S. Vukčević

  • 1

    Radio