Politikë Më shumë

Ballkani vazhdon Integrimin

Prej tvteuta11:08, 29 Maj 2015

Ballkani perëndimor do të vazhdojë rrugën e Integrimit të plotë në strukturat  evropiane dhe euro atlantike ka vlerësuar kryeministri Millo Gjukanoviq  duke shtuar se kjo është e rëndësishme  për të gjitha shtetet  në Evropë dhe prestigjin e saj të ardhshëm dhe për stabilitetin e rajonit euro atlantik. Ai ka theksuar  se me këtë u jepet përgjigje dilemave  të cilat  çdo ditë vërehen në dialogun politikë në truallin evropianë e që kan lidhje me zgjerimin e saj, ka theksuar Gjukanoviq  në forumin ekonomik të Vjenës i cili u mbajt në Tiranë.

 

  • 1

    Radio