Politikë Më shumë

”NA DUHET DEMOKRACIJA”

Prej tvteuta12:54, 30 Prill 2019


Levizja  “Rezisto”  i ka derguar sot leter kancelares gjermane Angela Merkel, per shkak te takimit te vendeve te ballkanit perendimore ne Berlin, ne te cilin si faktor i qetesise dhe stabilitetit merr pjese edhe presidenti malazias Millo Gjukanoviq. Ata keshillojne kancelaren Merkel qe me kujdes te perzgjedh se ken quan faktor te stabilitetit, duke e perkujtuar se qe nga fillimi i shkurtit ne Mal te Zi po mbahen protesta, pikerisht per shkak te pakenaqesise se qytetareve te shkaktuar 30 vite sundim te Gjukanoviqit dhe partise se tij.

  • 1

    Radio