AKTUELNO Više

Uhapšene dvije osobe zbog krađe satova vrijednih skoro 150.000 eura; traga se za trećim osumnjičenim

Prej tvteuta15:00 15 Decembar 2021

Službenici Uprave policije su u kratkom roku rasvijetlili razbojništvo koje je izvršeno u Tivtu na štetu jedne juvelirnice i identifikovali tri osumnjičene osobe od kojih su dvije lišene slobode a za jednom se intenzivno traga.

U Beranama je lišen slobode N.T. (30) iz Berana dok je u Tivtu lišen slobode H.D. (30) iz Berana koji je privremeno nastanjen u Tivtu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo. Policija intenzivno traga za H.Š. (26) iz Berana koji se takođe tereti za ovo krivično djelo.

Službenici policije su došli do sumnje da je H.D., po prethodno postignutom dogovoru sa N.T. i H.Š., 9. decembra u autu čekao ove dvije osobe koje su, maskirane ušle u juvelirnicu i uz prijetnju pištoljem i upotrebom fizičke snage prema zaposlenoj otuđili 11 ručnih satova marke „Hublot“ malopropdajne vrijednosti 149.600 eura.

Nakon saslušanja državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je za N.T. i H.D. odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Operativnim radom policija je došla do saznanja da su otuđeni satovi, po prethodno postignutom dogovoru, prodati za sada nepoznatom licu na području Berana.

Službenici Uprave policije preduzimaju intenzivne aktivnosti na lociranju H.Š. i pronalasku otuđenih ručnih satova.

  • 1

    Radio