AKTUELNO Više

Sjutra nastavak sjednice za kontrolu postupka privatizacije Solane

Prej tvteuta11:50 16 Decembar 2021

Za petak se očekuje drugi nastavak 11. sjednice Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije, na kojoj je jedina tačka Dnevnog reda kontrola postupka privatizacije privrednog društva Solana „Bajo Sekulić“ AD Ulcinj.

Na posljednjoj sjednici održanoj 1. decembra  članovi Komisije su se saglasili sa predlogom predsjednika Komisije, da se sjednica ponovo prekine, zbog neodazivanja na poziv za učešće u radu Komisije predstavnika Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte Vlade Crne Gore i stečajne uprave Solane “Bajo Sekulić AD Ulcinj.

foto: Skupština CG

Članovi Komisije su se saglasili da se predstavnicima Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte Vlade Crne Gore i stečajne uprave Solane “Bajo Sekulić AD Ulcinj ponovo upute pozivi za prisustvo narednom nastavku 11. sjednice Komisije, zbog značaja njihovog učestvovanja po pitanju kontrole postupka privatizacije privrednog društva Solane “Bajo Sekulić AD Ulcinj.

Sjednici su prisustvovali, u skladu sa članom 67 stav 2 Poslovnika, predstavnica Ministarstva za ekologiju, prostorno planiranje i urbanizam ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­- generalna direktorica Direktorata za prirodu Tamara Brajović; izvršni direktor Euroinvest AD, društva za upravljanje Investicionim fondom EUROFOND Marko Bertanjoli; izvršni direktor Društva za upravljanje investicionim fondom Euroinvest AD Podgorica Bojša Šotra i predsjednik Udruženja manjinskih akcionara Vladan Gačević.

S. Vukčević

  • 1

    Radio