POLITIKA Više

SD još uvijek vaga o načinu izlaska na izbore

Prej tvteuta13:42 21 Februar 2022

Odbornik Socijaldemokrata u Skupštini Opštine Ulcinj  Džavid Hodžić kazao je za TV Teuta, da za sada nemaju konkretnu strategiju za izlazak na lokalnim izborima u Ulcinju, koji su zakazani za 27. mart.

On je kazao da je još uvijek rano govoriti o načinu izlaska na izbore, obzirom na cjelokupnu političku situaciju na centralnom nivou.

„Onako kako se stvari budu odvijale na centralnom nivou, vjerovatno će se odvijati i na lokalnom nivou. Ono što bih htio da naglasim jeste da se liste, kako se sada stvari da odvijaju trebaju  predati do 3. marta, tako da je to situacija koja je drugačija  nego u normalnim okolnostima, jer je bilo očekivanja da će opštinski izbori biti objedinjeni i da će se održati u maju. Međutim, ovo je sad nova situacija kada se izborne liste trebaju predati u kratkom roku“, kazao je Hodžić.

Hodžić nije mogao da kaže da li će SD u Ulcinju nastupiti u koaliciji sa nekom drugom listom ili zasebno, jer kako nam je rekao, sve zavisi od razvoja situacije na centralnom nivou, i od toga da li će doći do formiranja manjinske ili neke druge vlade ili do prijevremenih izbora.

  • 1

    Radio