Sociale Më shumë

Zjarri në Ulqin: Osmani dënohet me 10 muaj burgim

Prej tvteuta10:55, 1 Dhjetor 2016

Arif Osmani nga Kosova është dënuar dje nga Gjykata Themeolore në Ulqin me 10 muaj heqje lirie si fajtor për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm.   Osmani u dënuar për shkak se me 27 gusht të këtij viti , ndezi këmishën e tij dhe e hodhi në kaçubet përreth shtëpisë së tij në Mal të Bardhë, duke shkaktuar kështu zjarrin i cili zgjati për dy ditë dhe shkaktoi dëme të konsiderueshme.

Pas shpalljes së vendimit, Osmani u mbajt në njësinë e paraburgimit në Spuzh, ku edhe do të qëndrojë deri në skadimin e dënimit.

  • 1

    Radio