Ekonomi Më shumë

Zhurmat dhe mungesa e parkimit janë problemet më të mëdha, janë gjobitur me 1200 gjoba

Prej tvteuta15:21, 4 Shtator 2023

Problemet më të mëdha komunale në Ulqin janë zhurmat dhe mungesa e parkimit, thuhet në raportin e Policisë Komunale. Siç kanë bërë të ditur ata, në muajt e kaluar kanë dorëzuar 1200 gjoba.
Sipas një raporti të publikuar më 31 gusht nga kreu i Policisë Bashkiake të këtij qyteti, Amir Mehmeti, ky sezon ka qenë mjaft sfidues për atë shërbim komunal.
Mehmeti ka thënë ndër të tjera se gjithsej 169 gjoba janë shqiptuar për prishje të rendit, 36 për zhurmë, 21 për punë ndërtimore në periudhën e ndaluar me ligj. 859 drejtues mjetesh janë gjobitur për parkim të paligjshëm, ndërsa 130 mjete janë hequr me ndihmën e “merimangave” për të përmirësuar qarkullimin në qytet gjatë sezonit.
Problem, shtoi ai, janë edhe taksiistët pa leje, 18 prej të cilëve janë gjobitur nga ky institucion për biznes të paligjshëm.

  • 1

    Radio