Aktuale Më shumë

Zgjedhjet në Ulqin do të mbahen në maj

Prej tvteuta22:21, 4 Shkurt 2022

Deputetët e Kuvendit të Malit te Zi sonte votuan plotësimin e Ligjit për veteqeverisje lokale në të cilën parashihet që zgjedhjet lokale në Ulqin dhe Berane të mbahen në maj të këtij viti së bashku me 12 komunat tjera. Pra zgjedhjet e shpallura për komunën e Ulqinit dhe Beranes nga kryetari i shtetit Millo Gjukanoviq për datën 27 mars, do të shtyhen dhe do te mbahen në maj te këtij viti.

Poashtu u votuan edhe tre amandamentet e deputetit Genci Nimanbegu.

  • 1

    Radio