Politikë Më shumë

Zgjedhjet në Podgoricë: Opozita në dy kolona?

Prej tvteuta16:00, 27 Dhjetor 2017

Në zgjedhjet e ardhshme lokale në Podgoricë, Demokratët dhe URA pritet të dalin së bashku, duke finalizuar kështu bashkëpunimin e mirë, shrkuan portali CDM. Partitë tjera qytetare si Partia Socialdemokrate, Demos dhe Partia Socialiste Popullore nuk do të jenë pjesë e këtij koalicioni, pasi nga disa prej tyre vlerësohet se gjërat nuk duhen sforcuar.

Demokratët dhe URA kanë shprehur besim se në zgjedhjet e Podgoricës do të arrijnë rezultat të mirë. Megjithë spekullimet, nga kryesia e këtyre partive nuk ka pasur qëndrim zyrtar në lidhje me një bashkëpunim të mundshëm në zgjedhjet e ardhshme lokale, qoftë  Podgoricë apo komunat  e tjera.

  • 1

    Radio