Politikë Më shumë

Zgjedhjet lokale në Ulqin: 62.74 % dalja deri në orën 20.00

Prej tvteuta21:24, 4 Shkurt 2018

Deri në orën 20.00 në zgjedhjet lokale në Ulqin kanë dalur 62.74 % e qytetarëve të Ulqinit, por kjo përqindje nuk është përfundimtare sepse në dy qendra votimi vazhdon, ndërsa në një tjetër do të zgjasë deri në ora 22.00, për shkak se vendvotimi është hapur me vonesë. Shefi  vezhgues i Qendrës për Monitorim dhe Hulumtim, Bojan Bozhoviq, tha se sipas këtyre informacioneve mund të kuptohet se dalja në zgjedhje do të jetë e ngjajshme si në zgjedhjet parlamentare të cilat u mbajtën para dy viteve.

  • 1

    Radio