Politikë Më shumë

Zgjedhjet do të përsëriten në Darzë dhe vendvotimin nr.34

Prej tvteuta15:38, 13 Shkurt 2018

Zgjedhjet lokale në Ulqin do të përsëriten në dy vendvotime, pasi Komisioni Zgjedhor i Shtetit ka vendosur të miratojë ankesën e Demokratëve për parregullsi në këto pika të votimit. Votimet do të përsëriten në Darzë, vendvotimi nr. 13 dhe në objektin e ndërmarrjes komunale, vendvotimi nr.34.

Në këto dy vendvotime janë të regjistruar rreth 1200 votues , kurse në zgjedhjet e kaluara këtë të drejtë e kanë ushtruar 704 prej tyre.

  • 1

    Radio