Politikë Më shumë

Zgjedhen anëtarët e Këshillit Komunal

Prej tvteuta19:29, 12 Prill 2015

Të  shtunën më 11 prill në hotelin „Mediteran“ është mbajtur Konferenca e shtatë e Këshillit komunal të  Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin.

Edhe pse është pritur se do të ketë ndryshime dhe të zgjedhet kryesia, nga emrat e zgjedhur mund të vërehet se ndryshimet janë mjaft të vogla. Edhe pse ka spekulime të ndryshme për kandidaturat për  kryetar të Këshillit komunal, sipas të gjitha gjasave Loro Nrekiq do të jetë përsëri në krye të DPS-it për Ulqin.

Në këtë konference  nga kandidatët që konkuruan u zgjodhën 91 anëtarë të Këshillit komunal, tri femra me koncenzus dhe dhjetë anëtarë kanë hyrë sipas funksionit. Të  pranishëm ishin edhe përfaqësuesit e Këshillit qendror të kësaj partie ministrja e shkencës dr. Sanja Vllahoviq dhe Goran Jevriq.

Pritet që në ditët e ardhshme të zgjedhet edhe kryetari dhe udhëheqësia  e këshillit komunal.

Këshilli komunal i PDS-it në Ulqin tani numëron 104 anëtarë.

Në vazhdim mund ti lexoni emrat e anëtarëve të zgjedhur:

1. ANDROVIQ MIODRAG

2. NREKIQ NIKOLETA

3. MARNIKOVIQ PAVLE

4. AVDIU NEXHAD

5. RAKOÇEVIQ TIHOMIR

6. SHQEKIQ GORAN

7. BASHIQ MAIDA

8. BEQOVIQ MUHAREM

9. SHKRELA MARKO

10.ASOVIQ ALIJA

11. SHKRELA GJOVANI

12. ÇOVIQ LILANA

13. SHKRELA DONIKA

14. ÇOTIQ SADIK

15. SHKRELA LEONORA

16. ÇOBAJ REXHEP

17. ÇATALIQ ANTON

18. ÇAPRIQ XHEVDET

19. VUKÇEVQ VESELIN

20. VUKOVIQ RADOVAN

21.VUKOVIQ SONJA

22. VUÇETIQ ZORAN

23. GJEKA SAMANTA

24. DABOVIQ GJORGJE

25. DERVISHI ILMIJA

26. DURAKU MEHMET

27. DEMIRI FADIL

28. DOBRECOVIQ VERA

29. GJAKONOVIQ BOJAN

30. GJAKONOVIQ SLOBODAN

31. GJELOSHEVIQ ANTO

32. ELEZOVIQ IRENA

33. ZADRIMA MARTIN

34. ZUBEROVIQ XHIVAT

35. IVANOVIQ DANIJELA

36. ISMAILAGA KUJTIM

37. ISHMAKOVIQ ALMIRA

38. JACOVIQ DRANE

39. JUNKOVIQ MARKO

40. KALUGJEROVIQ MIRJANA

41. KARASTANOVIQ MINIRE

42. KATANA HUSEIN

43. KOÇOVIQ MARTIN

44. KURT MAILINDA

45. KOÇOVIQ IVAN

46. KOVAÇEVIQ SLAVKA

47. LIKA LEJLA

48. LULGJURAJ ALBERT

49. LLUKIQ LENA

50. MARNIKOVIQ NIKOLA

51. MARNIKOVIQ VIKTOR

52. MARNIKOVIQ LUKA

53. MARTINOVIQ ENISA

54. MINIQ TIHOMIR

55. MAVRIQ HAKI

56. METANOVIQ MAHMUT

57. NISHAVIQ RADOSLAV

58. NIKPRELEVIQ NIKOLA

59. NENEZIQ ZORKA

60. NIKPRELEVIQ TOMO

61. NOC MARTINI LUIGJ

62. OSMANOVIQ EDONA

63. OSMANOVIQ ARTAN

64. OSMANOVIQ SEAD

65. OSMANOVIQ XHEVAHIRE

66. PAJOVIQ VASILIJE

67. PAJOVIQ STANKO

68. PAJOVIQ MIKELANGJELO

69. RADOVIQ VASO

70. RUDOVIQ SLAVICA

71. REXHA NAIL

72. REXHA GANI

73. SELÇANIN ROKO

74. STANOVIQ SIMA

75. STOJANOVIQ DANILO

76. SPUZHA MUHAMED

77. SUKALIQ KUJTIM

78. SULIQ PRANVERA

79. TAGANOVIQ BESIANA

80. TAGANI ARBEN

81. QETKOVIQ MIODRAG

82. UJKASHI NAIL

83. UJKASHI BURIM

84. FILIPOVIQ RULI

85. HAJDUKOVIQ RAJKO

86. ÇAGJENOVIQ ALEKSANDRA

87. ÇAPUNOVIQ ZUMRETA

88. ÇAPRIQ ZAIME

89. VUKOVIQ XHEMAL

90. DABOVIQ ZEFA

91. DABOVIQ SANDRA

Paraprakisht me koncenzus u zgjodhën: Stefanija Quk , Senada Gurzakoviq dhe Senaida Ismailaga.

Me automatizën anëtarë të Këshillit komunal janë: Loro Nrekiq, Luigj Shkreli, Borisllav Bashoviq, Anton Kastrati, Arijan Lamoviq, Rexhep Taganoviq, Deniza Hoxhiq, Sulejman Tivari, Alim Jahaj dhe Majlinda Duraku.

  • 1

    Radio