Politikë Më shumë

“Zgjedh Malin e Zi”- subjekti i ri politik në Mal të Zi

Prej tvteuta10:02, 8 Korrik 2019

Partia  “Zgjedh Tivarin” e udhëhequr nga Radomir Cakan, e cila është pjesë e koalicionit qeveritar në Tivar, është transformuar në “Zgjedh Malin e Zi”, dhe me këtë emër do të jetë pjesë e gjithë skenës politike të vendit. Kjo u vendos në kongresin e djeshëm të partiës, në të cilin morën pjesë 202 delegatë. Përveç ndryshimit të emrit, delegatët miratuan dhe Deklaratën programore, si dhe zgjodhën nënkryetaret e partisë, Darinka Millosheviq dhe Irina Daboviq.

  • 1

    Radio