SPORT Više

Ženska fudbalska reprezentacija Albanije i klub iz Sarajeva na pripremama u Ulcinju

Prej tvteuta10:36 25 Februar 2023

Još jedan klub iz regiona, FK „Moščanica“ iz Sarajeva boravi na pripremama u Ulcinju. Šef stručnog štaba Ermin Poturak za TV Teuta kazao je da su uslovi u Ulcinju sjajni i da ih je vrijeme jako dobro poslužilo. Oni su u Ulcinju igrali i neke pripremne utakmice, a na pitanje kako teku pripreme za nastavak Federalne lige Bosne i Hercegovine, Poturak je potvrdio da ekipa ima određene probleme, ali vjeruje da će se povratkom u Sarajevo i to riješiti.

„Nadamo se da možemo nastaviti pozitivni rezultat u nastavku lige, mi smo jedna od najmlađih ekipa i imamo dobru momčad, a sa istom ekipom smo uspjeli da ostvarimo i jedan od najboljih rezultata u istoriji kluba, zadržati šestu poziciju na tabeli“, dodao je Poturak.

Jedan od igrača „Moščanice“ Kemal Čaušević kazao je da je ekipi i njemu jako lijepo u našem gradu, i vjeruju da će iz priprema izvući snagu za nastavak lige.

Poturak

Domaćin na terenima „Caušević“, Milorad – Mišo Caušević za našu kameru potvrdio je da je druženje sa fudbalskim klubovima iz regiona na nivou,  te polet daju njihovi pozitivni utisci.

„Pišemo jednu lijepu priču, u subotu će na ovim terenima biti odigrana prijateljska utakmica „Moščanice“ i „Vlaznije“ iz Albanije, i nadam se da ćemo u ovakvom tempu nastaviti bar do sredine marta“, poručuje Caušević.

  • 1

    Radio