Sociale Më shumë

Zenka: Kisha serbe vepron në mënyrë të pakontrolluar

Prej tvteuta16:06, 1 Dhjetor 2018

Ministri për të drejtat e njeriut dhe popujt pakicë në Qeverinë e Malit të Zi, Mehmet Zenka, në një intervistë për Anadolu Agency ka deklaruar se kisha serbe në Mal të Zi ankohet vetëm për të kamufluar faktin që veprimet e saja janë krejtësisht jashtë kontrollit dhe në mjaft raste edhe kundër shtetit. Ai rikujtoi se në Mal të Zi pas vitit 1997 ekziston një klimë tjetër dhe se të drejtat e popujve pakicë janë në nivel më të lartë se para kësaj periudhe. Ai gjithashtu njoftoi se po punohet në ligjin për të drejtat fetare i cili më në fund do të rregullojë këtë sferë në dobi të të gjithëve.

  • 1

    Radio