TURIZËM Više

Zec: Ulcinj se vraća na put stare slave, sezona da traje tokom cijele godine

Prej tvteuta15:52 25 Maj 2019

Direktor HTP Ulcinjska rivijera Radomir – Mikan Zec kazao je na svečanom otvaranju novog hotelskog objekta u Karisminom rizortu da je dolazak ove kompanije za Ulcinj najznačajnija investicija u turizmu u posljednjih par decenija. 

„Ulcinj se vraća na put stare slave,a za to je posebno zaslužna kompanija „Karisma“, koja je rekonstruisala stare objekte hotela „Belvi“ i „Olympic“ i napravila posebne porodične ponude koje do sada nijesu viđene u Crnoj Gori“, tvrdi Zec. 

Zec je kazao da su i u Ulcinjskoj rivijeri poseban akcenat stavljali na dolazak sportskih ekipa tokom zimskih mjeseci, te je prenio i želje čelnika „Karisme“ da se ponovo aktivira sportski turizam na Velikoj plaži, za čem su neophodne dodatne investicije u infrastrukturi. 

„Sezona mora  da traje tokom cijele godine i za to je neophodno i angažovanje tur operatera poput „TUI“-a  i „Thomas Cook“-a koji uz dodatno angažovanje mogu dovesti u Ulcinj elitne sportske klubove, jer ovaj grad ima prirodne uslove za sve vrste priprema“, zaključuje Zec. 

  • 1

    Radio