SliderMN Više

Zbog pogibije trojice mladića u Rožajama dvodnevna žalost

Prej tvteuta11:13 18 Februar 2023

Tri mladića A.M. S.D i I.D.  poginula su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Rožaja, koja se sinoć dogodila u Rožajama.  saopšteno je iz OKC-a Uprave policije.

Poginuli mladići su iz Rožaja, a sa njima u vozilu se nalazio i F. D. koji je sa teškim povredama prevezen u beransku bolnicu. Do nesreće je došlo na putu Rožaje – Bać u mjestu Zeleni oko 22 i 30 sati, kada je vozilo iz neutvrđenih razloga sletjelo sa puta.

U Rožajama je danas i sjutra Dan žalosti zbog smrti tri maloljetnika iz tog grada koji su sinoć poginuli u saobraćajnoj nesreći.

Iz Opštine Rožaje su na Fejsbuku naveli da je odluku da se 18. i 19. februar proglase za Dan žalosti donio predsjednik Opštine Rahman Husović.

„Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo neizmjernu bol i duboko sasjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom“, naveo je Husović.

Kako je saopšteno, Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Rožaje, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština i objektima mjesnih zajednica.

Iz Opštine su pozvali medije, organizatore javnih programa i drugih sadržaja da segmente prilagode Danu žalosti.

Kako su kazali, za vrijeme Dana žalosti, zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mjestima.

  • 1

    Radio