AKTUELNO Više

Zakup kućica na Adi: Produžava se rok za dostavljanje ponuda

Prej tvteuta15:36 14 Maj 2023

Saopštenje za javnost

 

Povodom velikog interesovanja javnosti a na zahtjev premijera Dr. Dritana Abazovića donosim odluku o produženju roka za dostavljanje ponuda o izdavanju u dugoročni zakup lokacija-34 kućica na Adi Bojani.

Pošto je ovaj oglas i pitanje Ade izazvalo veliko interesovanje javnosti, želim da se zahvalim gradjanima i civilnom sektoru na izraženoj zabrinutosti. Onima koji su htjeli da ubiraju političke poene, savjetujem im da gledaju svoj minuli doprinos koji su dali Ulcinju i vidjeće da je njihov doprinos skoro ravan nuli. Za razliku od prethodih vlasti, mi uzimamo u obzir zabrinutost i dobronamjerne preporuke gradjana i civilnog sektora, tj onih kojima je Ulcinj uvijek bio u interesu, a ne onih koji su ga zlouprotebljavali kroz svoje takozvane razvojne politike.

Uzgred, prepoznati predstavnici civilnog sektora, koji su branili Ulcinj i borili se za zaštitu gradskih resursa, će uvijek imati otvorena vrata za saradnju.

S toga, produžićemo rok za dostavu ponuda do 05.06.2023 te pozivamo civilni sektor da pomno prati transparetnost ove procedure. Takođe pozivam medije i civilni sektor da se na licu mjesta uvjere o lokalitetu i njegovom stanju kako bi stekli uvid u pravo stanje stvari.

 

Pozivamo sve zainteresovane da se jave na oglas i naglašavamo da ce najbolje riješenje biti izabrano.

 

 

 

 

S poštovanjem,

Predsjednik Odbora direktora

Ulcinj, 14.05.2023                                                                                                                           Simo Dedić

  • 1

    Radio