Politikë Më shumë

Zaev për vizitë në Mal të Zi

Prej tvteuta10:35, 24 Maj 2019

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev dje dhe sot qëndron për vizitë zyrtare në Mal të Zi, ku me këtë rast do të mbahet edhe mbledhja e përbashkët e qeverive të dy vendeve. Nga qeveria e Malit të Zi është kumtuar se pas mbledhjes së përbashkët të qeverive të Malit të Zi dhe të Maqedonisë Veriore do të nënshkruhen disa dokumente bilaterale.  Zaev dje u takua me presidentin e vendit Millo Gjukanoviq dhe kryetarin e Kuvendit Ivan Brajoviq, ku të dy palët shprehen kënaqësinë për marrëshëniet e mira tradicionale që ekzistojnë në mes Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi..

  • 1

    Radio