Sociale Më shumë

Zadrima: Të kënaqur me sukesin e nxënësve në periudhën e parë kualifikuese

Prej tvteuta10:32, 30 Tetor 2015

Sot përfundon periudha e parë kualifikuese për të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme. Drejtori i shkollës fillore “Marshali Tito”- Martin Zadrima, deklaroi për televizionin Teuta se është i kënaqur me rezultatin e suksesit të nxënësve në këtë periudhë, duke shtuar që periudha e dytë kualifikuese do të filloi ditën e mërkurë me 4 nëntor, dhe do të përfundoi me 31 dhjetorë kurë është edhe gjysmë vjetori i par.

  • 1

    Radio