Politikë Më shumë

Vuksanoviq-Stankoviq: Pranimi i pavarsisë së Malit të Zi është kusht për bashkëpunim

Prej tvteuta09:59, 16 Korrik 2019

Kryetarja e sapozgjedhur e Partisë Socialdemokrate, Draginja Vuksanoviq-Stankoviq, ka deklaruar se dëshiron të përfaqësojë një frymë të re në politikë, me më shumë emocione dhe përkushtim ndaj njërëzve të thjeshtë. Sipas, saj kushti i vetëm për të cilin nuk mund të ketë kompromis në bashkëpunim, është pranimi i pavarsisë dhe orientimit euroatlantik të Malit të Zi. Ajo shtoi se pas aferës “Zarfi”, pushteti duhet ta kuptojë se nuk mund të ketë besim të ndërsjelltë pa formimin e Qeverisë teknike.

  • 1

    Radio